Våra tjänster

Vi hoppas att du hittar allt du letar efter. Vi på Helsing Tak & Fasad AB är måna om att alltid erbjuda bästa service, och vi gör allt vi kan för att du som kund ska bli nöjd.

Tak

Taket är den viktigaste delen av huset som ofta behöver underhållas. Vid bristfällig takläggning kan hela huset förstöras, därför krävs det erfarenhet och strävan för hög kvalitet. Helsing Tak & Fasad AB är ett erfaret företag som specialiserar sig på takläggning sedan många år tillbaka. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet. Våra takläggare har bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar framförallt eternittak, betongtak, tegeltak och takpapp. Varje uppdrag utför vi som om det vore vårt eget tak.

Fasadbehandling och måleri

Vi på Helsing Tak & Fasad AB genomför professionella fasadmålningar på såväl villor och radhus. Vid målning av fasad och givetvis även vid andra måleriarbeten är det viktigt att ta stor hänsyn till olika ytor och underlag, eftersom de påverkar valet av behandling och material. Det är exempelvis stor skillnad i hur man går tillväga i måleriarbetet, beroende på om fasaden är gjord av trä eller betong. Rätt val av färg är också en viktig faktor som avgör hur bra det färdiga resultatet på fasaden blir. Därför behöver du anlita erfarna målare som har koll på alla faktorer som rör fasadmålning. Vi på Helsing Tak & Fasad AB har i många år målat fasader och vet hur arbetet bör utföras på bästa sätt.

Vi hjälper också till med:

Vi utför även:

  • Takmålning
  • Taktvätt
  • Altanrenovering
  • Stenläggning
  • Allt inom måleri